Scandic Hotels: Kestävä Kehitys ja Huipputason Vieraanvaraisuus

Scandic Hotel: Suomalainen Vieraanvaraisuuden Helmi

Johdanto

Scandic Hotels on yksi Pohjoismaiden merkittävimmistä hotelliketjuista, joka yhdistää suomalaisen vieraanvaraisuuden, modernin designin ja kestävän kehityksen käytännöt. Scandic-hotellit ovat tunnettuja laadukkaasta palvelustaan ja mukautuvista majoitusvaihtoehdoistaan, ja ne tarjoavat asiakkailleen ainutlaatuisen kokemuksen, joka heijastaa paikallista kulttuuria ja ympäristöystävällisiä arvoja. Tässä blogikirjoituksessa sukellamme syvemmälle Scandic-hotellien maailmaan, tutkien niiden erityispiirteitä, kestäviä käytäntöjä, asiakaskokemusta ja paljon muuta.

Scandic Hotelsin Historia ja Kehitys

Scandic Hotels perustettiin vuonna 1963 Ruotsissa, ja se on sittemmin laajentunut merkittävästi Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Ketju on tunnettu vahvasta sitoutumisestaan kestävään kehitykseen ja asiakastyytyväisyyteen. Scandic-hotellit ovat suunniteltu vastaamaan erilaisiin matkustustarpeisiin, olipa kyseessä liikematka, lomamatka tai perheloma.

Scandic on kasvanut yli 280 hotellin verkostoksi, ja se tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia eri hintaluokissa. Hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla suurissa kaupungeissa ja kauniissa maaseutukohteissa, tarjoten asiakkailleen mahdollisuuden tutustua paikallisiin nähtävyyksiin ja kulttuuriin.

Ympäristöystävälliset Käytännöt

Scandic Hotels on sitoutunut ympäristöystävällisiin käytäntöihin, ja kestävyys on integroitu syvälle hotellien toimintaan. Tämä sitoutuminen näkyy monilla eri tasoilla.

Energiatehokkuus

Scandic-hotellit investoivat jatkuvasti energiatehokkaisiin järjestelmiin. LED-valaistus, älykkäät lämmitysjärjestelmät ja energiatehokkaat laitteet ovat vain muutamia esimerkkejä. Monet hotellit käyttävät myös uusiutuvia energialähteitä, kuten aurinko- ja tuulivoimaa, mikä auttaa vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Jätteiden Hallinta ja Kierrätys

Jätteiden vähentäminen ja kierrätys ovat keskeisiä osia Scandic-hotellien kestävän kehityksen strategiaa. Hotellit ovat kehittäneet tehokkaita jätteiden lajitteluohjelmia, ja asiakkaille tarjotaan selkeät ohjeet jätteiden kierrätyksestä. Ruokahävikin minimointi on myös tärkeä osa Scandicin toimintaa. Hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, mikä mahdollistaa raaka-aineiden tehokkaan käytön ja hävikin vähentämisen.

Paikalliset Hankinnat

Scandic Hotels tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, jotta se voi tarjota asiakkailleen tuoreita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tämä ei ainoastaan vähennä kuljetuspäästöjä, vaan myös tukee paikallista taloutta ja yhteisöjä. Hotellien ravintolat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden nauttia herkullisista paikallisista ruoista, jotka on valmistettu lähituottajien tuottamista raaka-aineista.

Huoneet ja Mukavuudet

Scandic-hotellien huoneet on suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen. Modernit sisustukset, mukavat sängyt ja hyvin varustellut kylpyhuoneet varmistavat, että vieraat tuntevat olonsa kotoisaksi. Hotellit tarjoavat laajan valikoiman huonevaihtoehtoja, mukaan lukien perhehuoneita, liikematkustajille suunnattuja huoneita ja esteettömiä vaihtoehtoja.

Yksilölliset Huoneet

Monissa Scandic-hotelleissa on myös erityisiä teemoja tai tyylilajeja, jotka antavat jokaiselle hotellille oman ainutlaatuisen luonteen. Esimerkiksi jotkut hotellit voivat painottaa paikallista taidetta tai kulttuuria huoneiden sisustuksessa, mikä luo asiakkaille ainutlaatuisen kokemuksen.

Ravintola- ja Ateriapalvelut

Scandic-hotellien ravintolat tarjoavat laajan valikoiman herkullisia aterioita, jotka perustuvat paikallisiin ja sesongin mukaisiin raaka-aineisiin. Aamiaisbuffet on erityisesti asiakkaiden suosiossa, ja se sisältää runsaasti vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin ruokavalioihin. Ravintoloissa on myös mahdollista nauttia lounasta ja illallista, ja niissä järjestetään usein teematapahtumia, joissa korostuu paikallinen kulttuuri.

Paikalliset Herkut

Scandic-hotellien ravintolat tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden kokeilla paikallisia herkkuja, kuten karjalanpiirakoita, poroa ja erilaisia kalatuotteita. Tämä tekee hotellivierailusta entistäkin ainutlaatuisemman kokemuksen, kun vieraat pääsevät maistamaan aitoja suomalaisia makuja.

Asiakaskokemus

Asiakaskokemus on tärkeä osa Scandic-hotellien menestystä. Hotellit tarjoavat monia palveluja ja mukavuuksia, jotka tekevät vierailusta unohtumattoman.

Ystävällinen Henkilökunta

Scandic-hotellien henkilökunta on koulutettu tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. He ovat ystävällisiä, avuliaita ja valmiita auttamaan asiakkaita kaikissa kysymyksissä. Olipa kyseessä huoneen varaaminen, paikallisten nähtävyyksien suositteleminen tai erityisten ruokavalioiden huomioiminen, Scandic-hotellit tekevät kaikkensa varmistaakseen, että vieraat tuntevat olonsa tervetulleiksi ja mukaviksi.

Asiakasarviot

Asiakasarviot osoittavat, että Scandic-hotellit saavat jatkuvasti positiivista palautetta asiakkailtaan. Monet asiakkaat korostavat hotellin mukavuutta, siisteyttä ja ystävällistä palvelua. Erityisesti aamiainen saa paljon kiitosta monipuolisuudestaan ja laadustaan.

Interior of a modern luxury bedroom with garden view.

Hinnat ja Varausprosessi

Scandic-hotellien hinnoittelu vaihtelee sesongin ja sijainnin mukaan. Yleisesti ottaen hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja Scandic tarjoaa usein erikoistarjouksia ja alennuksia kanta-asiakkaille. Varausprosessi on helppo ja nopea, ja asiakkaat voivat varata huoneita suoraan hotellin verkkosivuilta tai eri matkatoimistojen kautta.

Hintakategoriat

  1. Budjettivaihtoehdot: Scandic tarjoaa kohtuuhintaisia hotellihuoneita, jotka tekevät siitä loistavan vaihtoehdon opiskelijoille ja budjettimatkailijoille.
  2. Keskihinta: Useimmat Scandic-hotellit sijoittuvat keskihintaluokkaan, mikä tarjoaa mukautettuja palveluita ja lisäpalveluja.
  3. Ylelliset vaihtoehdot: Joissakin Scandic-hotelleissa, erityisesti suurissa kaupungeissa, on tarjolla luksushuoneita ja erikoispalveluja, jotka nousevat korkeampiin hintaluokkiin.

Paikalliset Nähtävyydet ja Aktiviteetit

Scandic-hotellit sijaitsevat yleensä keskeisillä paikoilla, mikä tekee niistä erinomaisia valintoja matkailijoille. Hotellit tarjoavat asiakkailleen tietoa alueen mielenkiintoisista kohteista, kuten museoista, puistoista ja kulttuuritapahtumista.

Suosituksia Asiakkaille

Hotellit auttavat asiakkaita löytämään mielenkiintoisia aktiviteetteja, kuten vaellusta, pyöräilyä tai kulttuuritapahtumia. Monet hotellit tarjoavat myös retkipaketteja, joihin sisältyy kuljetuksia ja opastuksia paikallisiin nähtävyyksiin.

Yhteisön Sitoutuminen ja Vastuullisuus

Scandic Hotels on vahvasti sitoutunut tukemaan paikallisia yhteisöjä. Hotellit osallistuvat moniin erilaisiin projekteihin, jotka hyödyttävät paikallista väestöä ja ympäristöä.

Hyväntekeväisyysprojektit

Hotellit järjestävät usein tapahtumia ja kampanjoita, jotka keräävät varoja paikallisille hyväntekeväisyysorganisaatioille. Näitä voivat olla esimerkiksi koulutusohjelmat, ympäristönsuojeluhankkeet ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistäminen.

Vertailu Muiden Hotelliketjujen Kanssa

Scandic Hotels erottuu edukseen monista muista hotelliketjuista, kuten Radissonista ja Holiday Innistä. Scandic keskittyy erityisesti ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja paikallisiin makuelämyksiin, mikä houkuttelee asiakkaita, jotka arvostavat kestävää matkailua.

Miksi Valita Scandic?

Asiakkaat valitsevat Scandic-hotellit useista syistä:

  • Kestävyys: Hotellin sitoutuminen ympäristöystävällisiin käytäntöihin on tärkeä tekijä monille matkustajille.
  • Paikallisuus: Scandic-hotellit tarjoavat aitoja paikallisia kokemuksia, jotka rikastuttavat matkaa.
  • Mukavuus: Hotellit tarjoavat korkealaatuisia palveluja ja mukautuvat eri asiakasryhmien tarpeisiin.

Tulevaisuuden Suunnitelmat

Scandic Hotels suunnittelee jatkuvaa kehittämistä ja laajentumista tulevaisuudessa. Ketju aikoo investoida uusiin energiatehokkaisiin teknologioihin ja laajentaa palveluitaan entisestään. Hotellit ovat myös kiinnostuneita laajentamaan yhteistyötään paikallisten tuottajien kanssa, jotta ne voivat tarjota asiakkailleen yhä enemmän paikallisia ja kestäviä vaihtoehtoja.

Innovatiiviset Ideat

Scandic Hotels tutkii myös mahdollisuuksia kehittää uusia palveluja, kuten digitaalisia ratkaisuja asiakaskokemuksen parantamiseksi. Esimerkiksi mobiilisovellukset, joiden avulla asiakkaat voivat hallita varauksiaan ja saada tietoa paikallisista tapahtumista, ovat tulevaisuuden suuntia.

Yhteenveto

Scandic Hotels yhdistää suomalaisen vieraanvaraisuuden, kestävän kehityksen ja paikalliset makuelämykset. Hotellit tarjoavat asiakkailleen mukautuvan ja mielekkään kokemuksen, joka tukee paikallista kulttuuria ja ympäristöä. Valitsemalla Scandic-hotellin asiakkaat eivät vain nauti mukavasta oleskelusta, vaan osallistuvat myös laajempaan liikkeeseen kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Kutsumme lukijoita harkitsemaan Scandic-hotelleja seuraavassa matkassaan, ja lupaamme, että kokemus on unohtumaton. Scandic-hotellit ovat enemmän kuin pelkkä majoitus — ne ovat portti suomalaiseen kulttuuriin, perinteisiin ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin, jotka tekevät matkustamisesta merkityksellistä.

Skandinaavinen Vieraanvaraisuus

Skandinaavinen vieraanvaraisuus tunnetaan lämpimästä vastaanotosta, huolellisista yksityiskohdista ja vieraiden hyvinvoinnin korostamisesta. Scandic Hotellit ilmentää tätä filosofiaa luomalla ympäristön, joka ylittää pelkän majoituksen. Jokainen Scandic-kiinteistö on turvapaikka, jossa vieraat voivat rentoutua, virkistyä ja uppoutua paikalliseen kulttuuriin.

Räätälöidyt Asiakaskokemukset

Scandic Hotellien erottava piirre on niiden sitoutuminen räätälöityihin asiakaskokemuksiin. Heti kun astut aulaan, sinua tervehtii ystävällinen hymy ja aito halu tehdä vierailustasi unohtumaton. Henkilökunta on koulutettu palvelemaan asiakkaita ja ennakoimaan heidän tarpeitaan, olipa kyseessä matkasuositukset, erikoistoiveet tai vain ystävällinen keskustelu.

Kulttuuritapahtumat ja Paikalliset Yhteistyöt

Monet Scandic Hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten taiteilijoiden ja muusikoiden kanssa järjestääkseen tapahtumia, jotka esittelevät alueen rikkaita kulttuuriarvoja. Olipa kyseessä taidenäyttely aulassa, live-musiikkiesityksiä tai työpajoja paikallisten käsitöiden parissa, nämä aloitteet luovat syvemmän yhteyden vieraiden ja yhteisön välille.

Esimerkiksi, Helsingin Scandic-hotelli saattaa tehdä yhteistyötä paikallisten taiteilijoiden kanssa esitelläkseen heidän teoksiaan hotellin tiloissa, jolloin vieraat voivat nauttia suomalaisesta luovuudesta samalla kun he viettävät aikaa hotellissa. Tällaiset yhteistyöt rikastuttavat vieraiden kokemusta ja tarjoavat paikalliselle taiteelle näkyvyyttä.

Hyvinvointi ja Rentoutuminen: Kokonaisvaltainen Lähestymistapa

Nykyajan kiireisessä maailmassa hyvinvoinnin merkitystä ei voi liioitella. Scandic Hotellit tunnistavat tämän ja ovat integroineet hyvinvointikäytännöt tarjontaansa. Monilla kiinteistöillä on modernit kuntosalit, jooga-studiot ja jopa kylpyläpalvelut.

Mindfulness ja Rentoutumistilat

Fyysisen kunnon lisäksi Scandic Hotellit korostavat mindfulnessia ja rentoutumista. Erityisesti suunnitellut tilat mahdollistavat vieraiden rentoutumisen, meditoimisen tai yksinkertaisesti rauhallisen hetken nauttimisen. Nämä rauhoittavat alueet sisältävät usein luonnon elementtejä, kuten kasveja ja vesielementtejä, luoden ympäristön, joka edistää rauhallisuutta.

Terveelliset Ruokavaihtoehdot

Ravitsemus on tärkeä osa hyvinvointia, ja Scandic Hotellit ottavat tämän vakavasti. Ravintolat priorisoivat terveellisiä ruokavaihtoehtoja, tarjoten aterioita, jotka vastaavat erilaisia ruokavalioita, mukaan lukien kasvissyöjät, vegaanit ja gluteenittomat vaihtoehdot. Monet hotellit hankkivat raaka-aineita paikallisilta tiloilta, varmistaen tuoreuden ja maun samalla tukien paikallista taloutta.

Vierailla on mahdollisuus nauttia ravitsevasta aamiaisesta, joka ei vain energisoi päivää, vaan myös esittelee paikallisten tuotteiden parhaita puolia. Kauden mukaan vaihtuvat ruokalistat heijastavat Skandinavian alueiden muuntuvaa maisemaa, jolloin vieraat voivat kokea jokaisen kauden maut.

Teknologia ja Innovaatio: Vieraiden Elämän Parantaminen

Aikakaudella, jossa teknologia vaikuttaa päivittäiseen elämäämme, Scandic Hotellit ovat omaksuneet digitaaliset innovaatiot parantaakseen asiakaskokemusta. Sujuvista verkkovarausjärjestelmistä mobiili-check-iniin, korostus on mukavuudessa ja tehokkuudessa.

Älykkäät Huonetoiminnot

Monilla Scandic-kiinteistöillä on älyhuoneteknologia, joka mahdollistaa vieraiden hallita valaistusta, lämpötilaa ja viihdejärjestelmiä älypuhelimensa kautta. Tämä henkilökohtaisuuden taso tekee jokaisesta vierailusta ainutlaatuisen ja mukavan, jolloin vieraat voivat luoda itselleen ihanteellisen ympäristön.

Kestävä Teknologia

Scandic Hotellit tutkivat jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja ympäristövaikutustensa vähentämiseksi. Esimerkiksi älykkäät energiajärjestelmät optimoivat energiankulutusta, kun taas edistyneet vesien säästökalusteet auttavat säästämään tätä arvokasta resurssia. Nämä teknologiat eivät ainoastaan hyödytä planeettaa, vaan myös parantavat asiakaskokemusta luomalla mukautuvan ja ympäristöystävällisen ympäristön.

Yhteisön Osallistuminen: Takaisin Antaminen

Scandic Hotellit uskovat vastuulliseen yrityskansalaisuuteen. Niiden sitoutuminen kestävään kehitykseen ulottuu yli operaatioiden; ne osallistuvat aktiivisesti aloitteisiin, jotka tukevat yhteisöjä, joissa ne toimivat.

Paikalliset Hyväntekeväisyyskumppanuudet

Monet hotellit tekevät yhteistyötä paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa tarjoten tukea lahjoitusten, vapaaehtoistyön ja yhteisöohjelmien kautta. Esimerkiksi Scandic Hotelli saattaa järjestää ruoka-automaattien keräyksiä tai lahjoittaa osan tuotoistaan paikallisten turvapaikkojen tai ympäristönsuojeluhankkeiden tukemiseksi.

Työntekijöiden Osallistuminen

Scandic kannustaa työntekijöitään osallistumaan yhteisöpalveluihin. Tämä luo ylpeyden ja omistamisen tunnetta henkilöstössä, joka on enemmän kuin pelkästään työntekijöitä; he ovat yhteisön jäseniä, jotka ovat sitoutuneet tekemään positiivista vaikutusta. Siitä, että järjestetään siivoustapahtumia paikallisissa puistoissa hyväntekeväisyysjuoksuihin, Scandicin työntekijät ovat aktiivisia yhteisön osallistujia.

Portti Tutkimiseen: Paikalliset Seikkailut

Majoittuminen Scandic Hotellissa tarjoaa mukavuuden lisäksi myös portin tutkimiseen. Jokainen kiinteistö sijaitsee ihanteellisesti lähellä suuria nähtävyyksiä, piilotettuja aarteita ja luonnon ihmeitä, mikä tekee vieraiden helpoksi löytää ympäristönsä ydin.

Kuraattorit paikalliset kokemukset

Scandic Hotellit tarjoavat vierailleen kuratoituja kokemuksia, jotka korostavat paikallista kulttuuria ja seikkailuja. Olipa kyseessä opastettu vaellusretki upeassa suomalaisessa luonnossa, vierailu historiallisissa kohteissa tai gastronomiset kierrokset, joissa maistellaan paikallista ruokaa, Scandic pyrkii yhdistämään vieraat alueen ainutlaatuisiin piirteisiin.

Kausiluonteiset Aktiviteetit

Skandinavian kauneus piilee sen muuntuvissa vuodenaikoissa, ja Scandic Hotellit hyödyntävät tätä tarjoamalla kausiluonteisia aktiviteetteja. Talvella vieraat voivat nauttia hiihtämisestä, lumikenkiä kävelemisestä ja tunnelmallisista illoista takkatulen äärellä. Kesällä keskitytään vaellukseen, pyöräilyyn ja ulkona olemiseen.

Perheystävälliset Aktiviteetit

Perheille Scandic Hotellit tarjoavat monia aktiviteetteja, jotka sopivat kaikille ikäryhmille. Monet kiinteistöt tarjoavat perhehuoneita, lasten leikkitiloja ja järjestettyjä aktiviteetteja, jotka takaavat hauskan kokemuksen nuorille vieraille. Aarrejahtien ja askartelupajojen kautta lapset voivat osallistua ympäristönsä tutkimiseen merkityksellisellä tavalla.

Scandic Hotellien Tulevaisuus

Kun Scandic Hotellit katsoo tulevaisuuteen, keskiössä on kestävyys, yhteisön osallistaminen ja asiakaskokemuksen parantaminen. Hotelliketju on sitoutunut laScandic: Pohjoismaiden Suurin Hotelliketju

Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliyritys, joka ylläpitää noin 280 hotellia ja 58 000 huonetta toiminnassa ja kehityksessä kuudessa maassa. Jokainen päivä yli 15 000 tiimin jäsentä suuntaa töihin yksi ajatus mielessään: luoda unohtumattomia hotellikokemuksia, jotka pitävät vieraat palaamassa yhä uudelleen.

Monipuolinen Majoitusvalikoima

Scandic-hotellit tarjoavat laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista huoneista luksussviitteihin. Hotellit sijaitsevat strategisesti suurimmissa kaupungeissa, mutta myös rauhallisissa ympäristöissä, joissa vieraat voivat nauttia luonnosta ja rauhasta.

Perheystävälliset Huoneet ja Mukavuudet

Scandic on erityisesti suunnitellut perhehuoneita, jotka tarjoavat tilaa ja mukavuutta perheille. Useimmissa hotelleissa on leikkitiloja ja erityisiä aktiviteetteja lapsille, jotta koko perheellä on hauskaa. Hotellin aamiaisbuffet tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, jotta jokainen perheenjäsen voi nauttia herkullisesta ja ravitsevasta ateriasta.

Laadukas Palvelu ja Vieraiden Hyvinvointi

Scandic-hotellien henkilökunta on koulutettu tarjoamaan asiakaspalvelua, joka ylittää odotukset. Tiimin jäsenet ovat ystävällisiä ja valmiita auttamaan kaikissa kysymyksissä, olipa kyseessä matkasuositus tai erityisten tarpeiden täyttäminen. Tämä asiakaslähtöinen lähestymistapa tekee Scandicista erottuvan kilpailijoistaan.

Hyvinvointipalvelut

Monilla Scandic-hotelleilla on myös hyvinvointipalveluja, kuten kuntosaleja, saunoja ja kylpylöitä. Vierailla on mahdollisuus rentoutua ja virkistyä, mikä tekee hotellivierailusta entistä miellyttävämmän. Hotellit panostavat myös terveelliseen ruokavalioon, ja ravintoloissa käytetään paikallisia ja kauden mukaisia raaka-aineita.

Kestävä Kehitys

Scandic on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Hotellit tekevät jatkuvasti työtä energiatehokkuuden parantamiseksi, jätteiden vähentämiseksi ja vesivarojen säästämiseksi. Monissa hotelleissa on otettu käyttöön älykkäitä teknologioita, jotka optimoivat energian käyttöä ja parantavat asiakaskokemusta.

Yhteistyö Paikallisten Tuottajien Kanssa

Scandic tekee tiivistä yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa, mikä ei ainoastaan tue paikallista taloutta, vaan myös takaa, että ravintoloissa tarjottavat ruoka-aineet ovat tuoreita ja korkealaatuisia. Tämä lähestymistapa heijastaa Scandicin arvoja ja sitoutumista yhteisöön.

Paikalliset Elämykset

Scandic-hotellit ovat täydellinen tukikohta paikallisten nähtävyyksien tutkimiseen. Hotellin henkilökunta on perehtynyt alueeseen ja voi suositella kiinnostavia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Olipa kyseessä kulttuurikohteet, ulkoilma-aktiviteetit tai paikalliset tapahtumat, Scandic tekee vieraidensa vierailusta unohtumattoman.

Kulttuuri ja Taide

Monet Scandic-hotellit osallistuvat paikallisiin kulttuuri- ja taidealoitteisiin. Tämä voi sisältää yhteistyötä paikallisten taiteilijoiden kanssa tai kulttuuristen tapahtumien tukemista. Näin hotellit eivät vain tarjoa majoitusta, vaan myös rikastuttavat vieraidensa kokemusta paikallisella kulttuurilla ja taiteella.

Yhteenveto

Scandic ei ole vain hotelliketju; se on osa Pohjoismaista elämänmuotoa. Sitoutuminen asiakaskokemukseen, kestävyys ja paikallisyhteisöjen tukeminen tekevät Scandicista erottuvan valinnan matkailijoille. Olitpa liikematkalla tai lomamatkalla, Scandic-hotellit tarjoavat laadukasta palvelua ja ainutlaatuisia kokemuksia, jotka jäävät mieleen.